ZENJO Verktygsteknik AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och ZENJO Verktygsteknik AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ZENJO Verktygsteknik AB är ett av dem. Statusen för ZENJO Verktygsteknik AB är att Bolaget är aktivt.

ZENJO Verktygsteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-01. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ZENJO Verktygsteknik AB ska trivas.

ZENJO Verktygsteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verktygstillverkning och legotillverkning inom verkstadsindustrin, konsultverksamhet inom verkstadstekniska området samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ZENJO Verktygsteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är ZENJO Verktygsteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med ZENJO Verktygsteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3006491.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med ZENJO Verktygsteknik AB är Enarsson, Kjell Alfred som är född 1952 och har titeln VD, Enarsson, Kjell Alfred som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Rainer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Enarsson, Ingrid Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johansson, Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

ZENJO Verktygsteknik AB har 556630-0447 som sitt organisationsnummer.