Gladius AB

Jämtlands län

Information

Gladius AB är ett av många verksamheter som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Gladius AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gladius AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-12-12.

Gladius AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2002-11-11. Men sedan 2003-01-13 så har Gladius AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bomplansv. 10, 835 41, Dvärsätt. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gladius AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5629855.

Östersund arbetar för att verksamheter som Gladius AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gladius AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva personbefordran, godstransporter, äga och förvalta värdepapper samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gladius AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gladius AB och det är följande personer, Svärd, Roger Claes Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Per Anders som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gladius AB är 556634-8339.