Bo Helgesson AB

Jämtlands län

Information

556636-1084 är organisationsnummer för bolaget Bo Helgesson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Helgesson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som Bo Helgesson AB finns i.

Bo Helgesson AB har varit registrerat sedan 2002-12-05 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Helgesson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Bo Helgesson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bo Helgesson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bo Helgesson AB så kan ni göra det på telefon genom 063-103229 eller genom brev på följande adress:
Spovv. 31, 831 62, Östersund

Bolaget skall bedriva personbefordran, godsbefordran, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Helgesson AB och det är Helgesson, Bo Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Karin Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor,