Nevis AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Nevis AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Nevis AB är ett av dem. Statusen för Nevis AB är att Bolaget är aktivt.

Nevis AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-06. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nevis AB ska trivas.

Nevis AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10. I Östersund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet inom ekonomi och företagsledning, bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nevis AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10.

Idag är Nevis AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Nevis AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-556668.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nevis AB är Eriksson, Sven Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahm, Anna Monika som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Nevis AB har 556636-7065 som sitt organisationsnummer.