Mjälle Servicestation AB (STATOIL)

Jämtlands län

Information

556643-1267 är organisationsnummer för företaget Mjälle Servicestation AB (STATOIL). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mjälle Servicestation AB (STATOIL) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som Mjälle Servicestation AB (STATOIL) finns i.

Mjälle Servicestation AB (STATOIL) har varit registrerat sedan 2003-04-15 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mjälle Servicestation AB (STATOIL) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Mjälle Servicestation AB (STATOIL) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mjälle Servicestation AB (STATOIL) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mjälle Servicestation AB (STATOIL) så kan ni göra det på telefon genom 070-6660087 eller genom brev på följande adress:
VIDEVÄGEN 7, 832 55, Frösön

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mjälle Servicestation AB (STATOIL) och det är Åsell, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsell, Fritz Albert som är född 1937 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Salmonsson, Helén Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson, Per Arne Ivar som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,