C-Rad Imaging AB

Jämtlands län

Information

C-Rad Imaging AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där C-Rad Imaging AB finns. I Östersund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. C-Rad Imaging AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket C-Rad Imaging AB har haft sedan 2004-08-13. C-Rad Imaging AB har funnits sedan och 2004-08-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till C-Rad Imaging AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Öneslingan 5, 832 51, Frösön men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-199330.

Östersund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är C-Rad Imaging AB Privat, ej börsnoterat.

C-Rad Imaging AB har idag 556643-6043 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 7 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för C-Rad Imaging AB

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av utrustning och system för användning inom diagnostik och strålterapi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I C-Rad Imaging AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norberg, Gunnar Erik som är född 1963 och har titeln Extern VD, Hedlund, Jonas Erik Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Börje Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Brahme, Sven Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Bengt Karl som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Roger Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotThorén, Mats Johan Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.