Crosscheck Communications AB

Jämtlands län

Information

Crosscheck Communications AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Crosscheck Communications AB finns. I Östersund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Crosscheck Communications AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Crosscheck Communications AB har haft sedan 2004-01-22. Crosscheck Communications AB har funnits sedan och 2004-01-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Crosscheck Communications AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkg. 49, 831 34, Östersund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-140550.

Östersund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Crosscheck Communications AB Privat, ej börsnoterat.

Crosscheck Communications AB har idag 556647-0182 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsén, Erik Magnus är den som för stunden ansvarar för Crosscheck Communications AB

Bolaget skall bedriva konsultuppdrag i datoriserade order-, fakturerings- och reskontrasystem, registerunderhåll, utbildning i dataprogram, web-applikationer. På konsultbasis beräkna och föreslå kommunikationslösningar för företag och myndigheter samt ombesörja beställning m.m. samt även därmed förenlig verksamhet.

I Crosscheck Communications AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsén, Erik Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åslund, Björn Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Åslund Olsén, Maud Annica som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .