Inibiz AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Inibiz AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Inibiz AB är ett av dem. Statusen för Inibiz AB är att Bolaget är inaktivt.

Inibiz AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-23. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som Inibiz AB ska trivas.

I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla affärsprojekt, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inibiz AB inte är momsregistrerat.

Idag är Inibiz AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Inibiz AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-157500.

Uppgift om firmateckning saknas Firman tecknas av verkställande direktören avseende löpande förvaltningsåtgärder trots att styrelsen inte är behörig. Styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Inibiz AB är Gustavsson, Tommy Per-Eric som är född 1958 och har titeln Extern VD, Nilsson, Lars-Göran Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Peter Adrian som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Inibiz AB har 556649-3309 som sitt organisationsnummer.