Lenko Snow AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, uthyrning och försäljning av snökanoner, fastighetsförvaltning och uthyrning av lokaler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lenko Snow AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Lenko Snow AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 2004-04-17 så skapades Lenko Snow AB och verksamheten är har F-skattsedel Lenko Snow AB har haft det sedan 2004-08-09.

Lenko Snow AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556660-3766 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östersund.

Just nu är Lenko Snow AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Lenko Snow AB så går det att nå dem via telefon på 063-5899900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Lennart Folke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lenko Snow AB är Andersson, Åke Sigmund som är född 1947 och har titeln VD, Andersson, Åke Sigmund som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lennart Folke som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallberg, Göran Tonny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Karlström, Mats Gustaf som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Nilsson, Anders Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotLund, Bengt Åke som är född 1953 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Magnusson, Jan Anders som är född 1959 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.