Premedio AB

Jämtlands län

Information

556666-1079 är organisationsnummer för företaget Premedio AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Premedio AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som Premedio AB finns i.

Premedio AB har varit registrerat sedan 2004-09-08 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Premedio AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Premedio AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Premedio AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Premedio AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2297615 eller genom brev på följande adress:
Frösöv. 1 B, 832 43, Frösön

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och försäljning inom interaktic utbildning och underhållning, webblösningar, marknadskommunikation, tryckta medier. Utbildnings- och konsulttjänster inom informationsteknik och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Premedio AB och det är Lindman, Alf Fredrik som är född 1968 och har titeln VD, Lindman, Alf Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindman, Eva Cathrine som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor