Lars Evert Nilsson AB

Jämtlands län

Information

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva maskinentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars Evert Nilsson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Lars Evert Nilsson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 2004-12-13 så skapades Lars Evert Nilsson AB och bolaget är har F-skattsedel Lars Evert Nilsson AB har haft det sedan 2005-01-27.

Lars Evert Nilsson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-27

556672-2533 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är Lars Evert Nilsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Lars Evert Nilsson AB så går det att nå dem via telefon på 070-5601089 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars Evert Nilsson AB är Nilsson, Lars Evert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst, Ingrid Margaretha som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .