Rohlén Sprängtjänst AB

Jämtlands län

Information

556675-1888 är organisationsnummer för verksamheten Rohlén Sprängtjänst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rohlén Sprängtjänst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som Rohlén Sprängtjänst AB finns i.

Rohlén Sprängtjänst AB har varit registrerat sedan 2005-01-25 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rohlén Sprängtjänst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Rohlén Sprängtjänst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rohlén Sprängtjänst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rohlén Sprängtjänst AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6966273 eller genom brev på följande adress:
Slandrom 350, 832 93, Frösön

Bolaget skall bedriva borrnings- och sprängningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Rohlén Sprängtjänst AB och det är Rohlén, Karl Ragne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Rohlén, Andreas Karl Johannes som är född 1984 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Olof Tord som är född 1943 och har titeln Revisor, Lars Eklund Revision AB som är född och har titeln Revisor,