United Publishing Company Sweden AB

Jämtlands län

Information

I Östersund finns det ett Aktiebolag som heter United Publishing Company Sweden AB. Det finns flera företag som liknar United Publishing Company Sweden AB i Jämtlands län. Östersund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2005-02-11 så har United Publishing Company Sweden AB varit registrerat. Idag är United Publishing Company Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Östersund.

Vill man komma i kontakt med United Publishing Company Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Thoméegränd 28, 831 35, Östersund. Vi ni istället prata med United Publishing Company Sweden AB så kan ni göra det på 073-5448286.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet, annonsförsäljning samt utgivning av publikationer samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jönsson, Emma Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. .

United Publishing Company Sweden AB har 556676-2521 som sitt organisationsnummer.