Knallhatten i Jämtland AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Knallhatten i Jämtland AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Knallhatten i Jämtland AB är ett av dem. Statusen för Knallhatten i Jämtland AB är att Bolaget är aktivt.

Knallhatten i Jämtland AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-04-26. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som Knallhatten i Jämtland AB ska trivas.

Knallhatten i Jämtland AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Knallhatten i Jämtland AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Knallhatten i Jämtland AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Knallhatten i Jämtland AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5979408.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Knallhatten i Jämtland AB är Andersson, Karin Marie som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Rut Gunhild som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Knallhatten i Jämtland AB har 556679-7048 som sitt organisationsnummer.