KJAL Möbler AB

Jämtlands län

Information

KJAL Möbler AB är ett av många företag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som KJAL Möbler AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KJAL Möbler AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-05-17.

KJAL Möbler AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2006-02-28. Men sedan 2006-05-17 så har KJAL Möbler AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till BANGÅRDSGATAN 43, 831 45, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KJAL Möbler AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6696318.

Östersund arbetar för att företag som KJAL Möbler AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KJAL Möbler AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva handel med möbler, inredning, äga och förvalta värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlihg verksamhet.

Firmatecknare för KJAL Möbler AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KJAL Möbler AB och det är följande personer, Lindholm, Nils Anders som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Anna-Karin som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för KJAL Möbler AB är 556698-8555.