KONGRO produktion AB

Jämtlands län

Information

KONGRO produktion AB är en verksamhet som finns i Östersund. I KONGRO produktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jämthag, Carl Fredric som är född 1964 och har titeln VD, Jämthag, Carl Fredric som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jämthag, Jan Pontus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fastesson, Lillemor som är född 1967 och har titeln Suppleant, Falck, Maria Amanda som är född 1977 och har titeln Revisor, Hörnblad Nilsson, Anna Eva Elisabeth som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantEsset Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KONGRO produktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KONGRO produktion AB på telefon 063-101340.

Bolaget ska bedriva försäljning och produktion av film videoproduktioner, event, kulturtillställningar, evenemang och liknande verksamheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är KONGRO produktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

KONGRO produktion AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KONGRO produktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-31 och KONGRO produktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KONGRO produktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jämthag, Carl Fredric

KONGRO produktion AB har 556707-9651 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.