Ixo House AB

Jämtlands län

Information

Bolaget ska bedriva grossist- och detaljisthandel med varor och tjänster utformade för boendemiljömarknaden och marknaden för offentlig miljö, handel med köks- och badrumsinredningar, möbler, fritidsartiklar, konfektion, leksaker, kemisk tekniskt (schampo, rengöringsmedel för hushåll), presentartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ixo House AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Ixo House AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 2007-01-03 så skapades Ixo House AB och företaget är har F-skattsedel Ixo House AB har haft det sedan 2007-03-22.

Ixo House AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-22

556719-3056 är organisationsnummret för företaget som finns i Östersund.

Just nu är Ixo House AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Ixo House AB så går det att nå dem via telefon på 063-122500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ixo House AB är Myhre, Tom Kenneth som är född 1972 och har titeln VD, Myhre, Tom Kenneth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Ulf Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jim Marcus som är född 1975 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Salmonsson, Helén Elisabet som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.