Härdfeldt Invest AB

Jämtlands län

Information

Härdfeldt Invest AB är ett av många företag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Härdfeldt Invest AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Härdfeldt Invest AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-22.

Härdfeldt Invest AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2007-01-03. Men sedan 2007-03-22 så har Härdfeldt Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kronojägarv. 2, 831 73, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Härdfeldt Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5283356.

Östersund arbetar för att företag som Härdfeldt Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Härdfeldt Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget ska äga och förvalta aktier i dotterbolag samt utföra övriga koncerngemensamma tjänster inom administration samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Härdfeldt Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Härdfeldt Invest AB och det är följande personer, Härdfeldt, Hans Peter som är född 1969 och har titeln VD, Härdfeldt, Hans Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Fakhreddine, Linda Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Härdfeldt Invest AB är 556719-3148.