L Å Snökonsult AB

Jämtlands län

Information

L Å Snökonsult AB är ett av många verksamheter som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som L Å Snökonsult AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

L Å Snökonsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-14.

L Å Snökonsult AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2007-01-29. Men sedan 2007-06-14 så har L Å Snökonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Böle 130, 832 93, Frösön. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L Å Snökonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5803848.

Östersund arbetar för att verksamheter som L Å Snökonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L Å Snökonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget ska bedriva försäljning av produkter för tillverkning av konstsnö såsom i huvudsak vattenpumpar, kompressorer, snökanoner och väderstationer, dimensionsberäkningar gällande dessa produkter, projektering av nya skidområden, försäljning av övriga produkter till slalombackar såsom liftkortjojo och skidlås samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L Å Snökonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L Å Snökonsult AB och det är följande personer, Ågren, Leif David som är född 1953 och har titeln VD, Ågren, Leif David som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Aina Gunilla som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Salmonsson, Helén Elisabet som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för L Å Snökonsult AB är 556722-1659.