Åke Ljusberg AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsulting avseende organisations- utveckling, närlingslivs- och turismutveckling, marknadsföring, ledarskap, management och utbildning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom kunna bistå med en hyrbar chef.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åke Ljusberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Åke Ljusberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 2007-01-29 så skapades Åke Ljusberg AB och bolaget är har F-skattsedel Åke Ljusberg AB har haft det sedan 2007-02-15.

Åke Ljusberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-15

556722-1923 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är Åke Ljusberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Åke Ljusberg AB så går det att nå dem via telefon på 070-6898255 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åke Ljusberg AB är Ljusberg, Per Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljusberg, Per Thomas som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .