Sentio Research Sverige AB

Jämtlands län

Information

Sentio Research Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Sentio Research Sverige AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sentio Research Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-14.

Sentio Research Sverige AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2007-02-16. Men sedan 2007-06-14 så har Sentio Research Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sveav. 155, 113 46, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sentio Research Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Östersund arbetar för att verksamheter som Sentio Research Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sentio Research Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva opinions- och marknadsundersökningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sentio Research Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sentio Research Sverige AB och det är följande personer, Östgaard, Arve Petter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Håskjold, Roar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Anbjörg Henie som är född 1938 och har titeln Delgivningsbar person, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Sentio Research Sverige AB är 556723-9511.