SIC Invest i Östersund AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns SIC Invest i Östersund AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Östersund här finns det många olika Aktiebolag. SIC Invest i Östersund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Östersund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

SIC Invest i Östersund AB är momsregistrerat sedan2007-10-11 och har organisationsnummer 556727-8493.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5384085 alternativt besöka eller skicka post till SIC Invest i Östersund AB på följande adress Sjöviksbacken 6, 831 52, Östersund.

SIC Invest i Östersund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-10-11.

I SIC Invest i Östersund AB så sitter följande personer i styrelsen: Hedenmark, Ingrid Kalise som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva värdepappershandel, fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler, försäljning av administrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet.