Assistans Loket AB

Jämtlands län

Information

Assistans Loket AB är ett bolag som finns i Östersund. I Assistans Loket AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göransson, Anders Georg som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Nils-Gustav som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Holmkvist, Märta Karolina som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Assistans Loket AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Assistans Loket AB på telefon 070-6817401.

Bolaget ska bedriva personlig assistansservice enligt LSS LAS samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Assistans Loket AB av bolagstypen Aktiebolag.

Assistans Loket AB är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Assistans Loket AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Assistans Loket AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Assistans Loket AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Assistans Loket AB har 556730-0206 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.