North Scandinavia Drilling AB

Jämtlands län

Information

North Scandinavia Drilling AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där North Scandinavia Drilling AB finns. I Östersund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. North Scandinavia Drilling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket North Scandinavia Drilling AB har haft sedan 2007-08-23. North Scandinavia Drilling AB har funnits sedan och 2007-08-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till North Scandinavia Drilling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsplan, 831 33, Östersund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-128711.

Östersund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är North Scandinavia Drilling AB Privat, ej börsnoterat.

North Scandinavia Drilling AB har idag 556730-5395 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för North Scandinavia Drilling AB

Bolaget ska bedriva undersökningsborrning samt därtill hörande mätningstjänster, uthyrning av personal och konsultverksamhet inom och för gruv- och geoteknikbaserad industri samt i övrigt med borrning och prospektering förenlig verksamhet.

I North Scandinavia Drilling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lööv, Ola Mattias Torjald som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Jan-Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinzén, Ulf Tor-Björn som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Erik Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.