Kåjan Utredning och Behandling AB

Jämtlands län

Information

Kåjan Utredning och Behandling AB är en verksamhet som finns i Östersund. I Kåjan Utredning och Behandling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Naalisvaara, Jan-Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Eva Anna-Karin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Brundin, Agneta Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nyman, Robert Alf Franco som är född 1970 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kåjan Utredning och Behandling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kåjan Utredning och Behandling AB på telefon 070-2864649.

Bolaget ska bedriva utredning och behandling av ungdomar med psykosocial problematik samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kåjan Utredning och Behandling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kåjan Utredning och Behandling AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kåjan Utredning och Behandling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-03-13 och Kåjan Utredning och Behandling AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kåjan Utredning och Behandling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kåjan Utredning och Behandling AB har 556741-6895 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.