Idé och Utveckling, Lena Gråberg

Jämtlands län

Information

Idé och Utveckling, Lena Gråberg hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Idé och Utveckling, Lena Gråberg finns. I Östersund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Idé och Utveckling, Lena Gråberg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Idé och Utveckling, Lena Gråberg har haft sedan 1996-01-01. Idé och Utveckling, Lena Gråberg har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Idé och Utveckling, Lena Gråberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-143269.

Östersund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idé och Utveckling, Lena Gråberg har idag 580318-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Idé och Utveckling, Lena Gråberg

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, administration och utbildningar inom området personlig utveckling på individ- och gruppnivå. Litteratur och material inom ovanstående områden.

I Idé och Utveckling, Lena Gråberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gråberg, Lena Agneta Christina som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .