Karin Eriksson Tapetserarverkstad

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och Karin Eriksson Tapetserarverkstad är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Karin Eriksson Tapetserarverkstad är ett av dem. Statusen för Karin Eriksson Tapetserarverkstad är att Bolaget är aktivt.

Karin Eriksson Tapetserarverkstad är ett Enskild firma och skapades 1985-08-12. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Karin Eriksson Tapetserarverkstad ska trivas.

Karin Eriksson Tapetserarverkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Stoppning och klädsel av möbler, bilinredningar m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karin Eriksson Tapetserarverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Karin Eriksson Tapetserarverkstad och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Karin Eriksson Tapetserarverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0383-61027.

.

De som är på något sätt har med Karin Eriksson Tapetserarverkstad är Eriksson, Karin Ingegerd som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Karin Eriksson Tapetserarverkstad har 580418-XXXX som sitt organisationsnummer.