Moén's Sång & musik

Jämtlands län

Information

581222-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Moén's Sång & musik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Moén's Sång & musik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Moén's Sång & musik finns i.

Moén's Sång & musik har varit registrerat sedan 1980-11-10 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Moén's Sång & musik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Moén's Sång & musik är och det finns flera verksamheter i Östersund som också är .

Firmatecknare för Moén's Sång & musik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Moén's Sång & musik så kan ni göra det på telefon genom 063-137161 eller genom brev på följande adress:

Sångsolist vid konserter, begravningar, vigslar. Lärare i musik och sång.

Det finns olika personer som har en koppling med Moén's Sång & musik och det är Moén, Lena Astrid Hillevi som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,