Susanns Mathörna

Jämtlands län

Information

590415-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Susanns Mathörna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Susanns Mathörna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Susanns Mathörna finns i.

Susanns Mathörna har varit registrerat sedan 2000-10-18 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Susanns Mathörna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

Susanns Mathörna är och det finns flera verksamheter i Östersund som också är .

Firmatecknare för Susanns Mathörna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Susanns Mathörna så kan ni göra det på telefon genom 063-106858 eller genom brev på följande adress:

Lunchservering, catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Susanns Mathörna och det är Andersson, Susanne Anita Maria som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,